Росіяни можуть вдарити ракетами по філармонії Маріуполя в день судилища над захисниками “Азовсталі”, – ГУР

Для судилища над захисниками “Азовсталі” у тимчасово захопленому Маріуполі росіяни готують підставних “свідків”, звозять пропагандистів і можуть того дня влаштувати провокацію.

Про це в п’ятницю, 19 серпня, інформує пресслужба Головного управління розвідки МОУ.

У День Незалежності України російські загарбники планують провести показове судилище над військовополоненими.

Для цього терміново переобладнують вціліле приміщення Маріупольської камерної філармонії. На її сцені монтують залізні клітки, в яких будуть утримувати українських захисників. Також зводяться кілька нових тимчасових споруд поруч із приміщенням.

Щоб додати вигляд “легітимності” цій акції, загарбники готують спеціально навчених “свідків” і завозять представників російських ЗМІ.

“За одним із можливих сценаріїв рашистів, вони можуть завдати по приміщенню точкового ракетного удару. В разі реалізації такого сценарію рашисти спробують традиційно перекласти провину за скоєний злочин на Україну”, – наголошують в ГУР.

Читайте також:
Вдова “азовця” Тамара Яніна: Ми – дружини сталевих чоловіків. І в нас попереду багато роботи

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна