Міст через Керченську протоку має бути знищений, – Подоляк

Радник керівника офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Кримський міст має бути знищений як законна військова ціль.

Таку думку Подоляк висловив у інтерв’ю виданню The Guardian. 

Як пише видання, Подоляк в інтерв’ю дав зрозуміти, що Україна розглядає Кримський міст, який сполучає окупований півострів із материковою частиною Росії, як законну військову мету.

“Це незаконне будівництво та основні ворота для постачання російської армії у Криму. Такі об’єкти мають бути знищені”.

Крім того, за словами Подоляка, у “найближчі два-три місяці” варто очікувати нових інцидентів, подібних до вибухів у Криму.

“Звичайно, я згоден із Міноборони Росії, яке прогнозує більше подібних інцидентів у найближчі два-три місяці. Я вважаю, що ми могли б побачити більше таких випадків”.

Подоляк зазначив, що Україні потрібні додаткові реактивні системи залпового вогню. Також він розповів, що український контрнаступ проходить зовсім інакше, ніж російський.

“Росія начебто навчила всіх, що для контрнаступу потрібна величезна кількість живої сили, як гігантський кулак, і треба рухатися лише в одному напрямку. Ми не використовуємо тактику 60-х та 70-х років минулого століття”.

Читайте також:
Україна може атакувати Керченський міст, це буде ударом для Кремля, – екскомандувач сил НАТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна