У Донецькій області підірвалася на міні російська пропагандистка

Російська пропагандистка Земфіра Сулейманова загинула в автівці, що підірвалася на міні на окупованій частині Донеччини.

Про інцидент повідомив у телеграмі її брат Роман Сулейманов, на це звернуло увагу видання “Новая газета. Европа”.
Про це також повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у своєму телеграм-каналі. 

“Моя сестра Земфіра Сулейманова сьогодні загинула. Підірвалася на міні під час робочої поїздки”, – написав Роман Сулейманов в ніч на 16 серпня.

Відомо, що дівчина вела власний телеграм-канал, в якому розповідала, як 6 серпня приїхала з Росії на окуповану частину Донецької області нібито з гуманітарною допомогою, спілкувалася з російськими бойовиками, збирала донати тощо.

Земфіра Сулейманова позиціонувала себе як журналістку-початківця і “мріяла стати воєнним кореспондентом”, як пише про неї російський телеграм-канал WarGonzo. Крім того, Земфіра Сулейманова була активісткою націонал-більшовицької партії.

Читайте також:
Роспропагандистка Симоньян назвала вбивство 74-річного українського підприємця Вадатурського “денацифікацією в дії”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна