Через детонацію боєприпасів поблизу Джанкоя пошкоджено залізницю

Залізницю у Джанкойському районі окупованого Криму пошкоджено через вибух на складі російських боєприпасів у селі Майське, потяги з Росії не поїдуть далі Владиславівки на сході півострова.

Про це повідомило агентсово ТАСС і самоназваний “голова Криму” Сергій Аксьонов.

В екстрених службах ТАСС повідомили, що у Джанкойському районі “внаслідок детонації боєприпасів пошкоджено залізничне полотно між станціями Азовське та Роз’їзд 10 км”.

Затримано три потяги, в яких прямували 2 тисячі осіб. До вечора на цій ділянці мають пройти ще п’ять потягів, на яких прямують майже 3 тисячі осіб.

Пасажирів доставляють автобусами до пунктів тимчасового розміщення.

Потяги, що прямують до Криму з материкової частини Росії, будуть завершувати маршрут у районі Феодосії, на станції Владиславівка.

“Після консультації з керівництвом Кримської залізниці прийнято рішення: усі пасажирські потяги, що прямують із материка, зупиняти у Владиславівці, пересаджувати людей на автобуси. До найближчих автостанцій буде повністю організовано розвезення людей”, – сказав Аксьонов.

Азовське й Майське розташовані на півночі Криму дуже близько одне до одного, на відстані 1 кілометра.

Як відомо, зранку 16 серпня у Джанкойському районі тимчасово окупованого Криму відбувається детонація великого складу боєприпасів у селі Майське, а також пожежа на трансформаторі електричної підстанції 330 кВ у самому місті Джанкой.

За даними місцевих ЗМІ, близько двох тисяч людей евакуйовано із місця події в Джанкойському районі

Читайте також:
У Джанкойському районі Криму – пожежа, детонує склад боєприпасів. ВІДЕО

Російське міноборони зреагувало на вибухи в Джанкої

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна