“Премія – російському воєнкору”: як ЗСУ знищили базу “Вагнера” в Попасній

Збройні сили України вразили високоточною ракетою базу найманців російської ПВК “Вагнера” в окупованому місті Попасна на Луганщині, яку перед тим “засвітив” військовий кореспондент країни-агресора.

Про це в неділю, 14 серпня, повідомив журналіст Денис Казанський з посиланням на канали окупантів.

“Розташування найманців із ПВК “Вагнера” в Попасній знищено точним ударом “Хаймарса”. Здавалося б, новина буденна, якби не одна обставина.
Місце дислокації вагнерівців “спалив” російський воєнкор-дегенерат, який виклав фото у свій телеграм-канал. Після чого з найманцями сталася чергова “кумедна історія”, які вони так люблять”, – написав Казанський.

“Тепер з-під завалів виносять убитих і поранених кримінальних злочинців, яких набирали до ПВК “Вагнер” по російських в’язницях, а воєнкору Среді вручається премія імені Олександра Коца”, – додав український журналіст.

Убитих найманців ПВК виносять із розташування в окупованій Попасній

Він поширив скріншоти з телеграм-каналів російських військових кореспондентів, які підтверджують початковий допис Среди з фотографіями з Попасної, факт знищення вагнерівців на тому ж місці та звинувачення на адресу воєнкора-“коригувальника”.

Читайте також:
За наводкою росТБ: Нацгвардія і ЗСУ знищили “Тюльпан” рашистів, який зруйнував міст до Сєвєродонецька. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.