“Сидіти на стільці рівно більше не зможе”: в Мелітополі підірвали колаборанта Олега Шостака

У тимчасово окупованому РФ місті Мелітополь на Запоріжжі підірвали керівника пропагандистського відділу роботи зі ЗМІ російської адміністрації Олега Шостака. Колаборант вижив, але отримав поранення.

Про це опівдні в п’ятницю, 12 серпня, повідомив законний міський голова Мелітополя Іван Федоров.

“У колаборантів підгорає «заднє місце». В прямому сенсі. «По заслугах» отримав один з очільників виборчого штабу “Єдиної Росії” – керівник пропагандистського відділу роботи з ЗМІ Олег Шостак. Близький поплічник Євгена Балицького (окупаційного “глави області” – “Н”), який довго був маріонеткою його приватного місцевого телеканалу «МТВ-Плюс». Систематично транслюючи в етері карту України без Криму та сюжети про начебто палку любов мелітопольців до «расєї». Підсумок: тепер Шостак точно не зможе сидіти на стільці рівно – його частину тіла для сидіння буквально підірвано”, – розповів мер.

Раніше Федоров повідомляв, що вранці 12 серпня в одному з дворів на вулиці Гоголя в Мелітополі спрацював саморобний вибуховий пристрій.

Читайте також:
У Мелітополі сили спротиву розтрощили штаб “Єдиної Росії”, – мер

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна