Медведєв з активом РФ приїхав до окупованого Луганська і провів нараду

Дмитро Медведєв відвідав окуповану частину Луганщини. Колишній президент Росії, нинішній заступник голови Ради безпеки РФ за дорученням президента Володимира Путіна провів так звану “нараду з безпеки” окупованих Росією територій сходу України.

Медведєв повідомив, що в нараді також взяли участь генеральний прокурор РФ Ігор Краснов, перший заступник керівника адміністрації президента РФ Сергій Кирієнко (куратор окупованих територій України), глави МВС Росії Володимир Колокольцев, мінбуду – Ірек Файзуллін, директор ФСБ Олександр Бортніков, голова Слідчого комітету Олександр Бастрикін та ін.

У Луганську Медвєдєв зустрівся з ватажками сепаратистських угруповань “ЛНР” Леонідом Пасічником та “ДНР” – Денисом Пушиліним.

Як повідомив сам Медведєв, особливу увагу на засіданні приділили “гармонізації законодавства” угруповань “ЛНР/ДНР” із законодавством Росії, передає “Радіо Свобода”.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 170 – 12.08.2022

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна