“Россиян имеют и имеют, а те огрызнуться не могут”: окупанти активно обговорюють удар по Криму. ПЕРЕХОПЛЕННЯ ГУР

Окупанти в телефонних розмовах з рідними обговорюють останні новини, в тому числі удар по аеродрому в Сакському районі тимчасово окупованого Кримського півострова.

Про це йдеться в перехопленні Головного управління розвідки, яке поширили у четвер, 11 серпня.

Так, дружина окупанта з “Л/ДНР” розповідає останні новини, серед яких вчорашні удари по Криму.

Жінка розповідає про офіційну версію, що висловила російська влада та коментує: “Как-то вовремя сдетонировал авиасклад…”. Після цього вона описує панічні настрої росіян.

Окупант зі свого боку доповнює: “У нас пацаны тоже за это говорят, шо, говорит, россиян имеют и имеют, а те огрызнутсья не могут”.

Жінка не розуміє, де ж те величне російське ППО, яке мало б захищати повітряний простір, та висловлює таку думку, що після таких подій їхнє ППО ніхто у світі не буде купувати.

Чоловік надає свій аналіз дій ЗСУ та пропонує вирішення даної проблеми: “Там получается, шо американцы отслеживают где эти ПВО находяться, и ищат возможность так, чтоб это ПВО обойти… Раз такое дело, то надо спутники сбивать над Украиной, шобы те уже слепли…”.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 169 – 11.08.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна