Де в Києві лазерну епіляцію зробити? ℗

Лазерне видалення волосся – сучасний спосіб їх усунення на тілі, шляхом руйнування волосяних фолікул. Використовують її у різних містах України. Багато хто запитує: де в Києві лазерну епіляцію зробити? Мережа центрів EpiLaser спеціалізується саме на цьому. А позитивні відгуки відвідувачів підтвердять найвищий рівень професіоналізму. На веб-сайті https://epilaser.com.ua/ можна більш детально дізнатися про послуги, вартість та знижки.

Показання

Робити епіляцію рекомендується всім, хто має на обличчі та тілі надмірну волосистість, підвищену чутливість, а після воску чи бритви залишається подразнення. Існує 3 періоди росту волосків:

  1. активна;
  2. спокою;
  3. перехідна.

Лазерна епіляція дозволяє видалити волосочки, що знаходяться в активній фазі. Лазер працює за принципом вибірково фототермолізу – енергія світла діє на меланін, що знаходиться у волоссі. Під час роботи лазер не діє на довколишні тканини. У студії ЕпіЛазер використовують високотехнологічний гібридний апарат 3D, в якому автоматично включаються різні довжини хвилі:

  1. Класична діодна (810нм). Відрізняється підвищеним ступенем поглинання темного пігменту. Працює з чорними волосинками I-V ступеню.
  2. Олександритова (755нм). Підходить для світлих волосків, що містять мінімум меланіну.
  3. Неодимова (1064нм). Характеризується широким спектром дії, та впливає на гемоглобін судин, які живлять фолікули. Результативний на засмаглій шкірі.

Плюси 3D лазерної епіляції в центрі ЕпіЛазер

Нова гібридна технологія вважається найбільш досконалою. Вона підійде для усунення темного та світлого волосся на будь-якій шкірі. Швидко набуває популярності, завдяки універсальності і має ряд переваг. До них відносяться:

  • висока результативність;
  • відсутність рубців та побічних явищ;
  • безпека для здоров’я;
  • комфортність та безболісність;
  • мінімальна кількість обмежень;
  • швидкість;
  • безпечно робити цілий рік (навіть влітку).

Протипоказання

Незважаючи на низку переваг, не завжди можна зробити епіляцію лазером. Існують протипоказання:

  • декомпенсованний цукровий діабет;
  • гострі інфекційні захворювання;
  • коранавірус (COVID-19);
  • недокрів’я, низьке згортання крові;
  • злоякісні пухлини;
  • герпес у гострій формі (стосується верхньої губи та бікіні);
  • схильність до появи рубців;
  • проблеми з серцем.

Тимчасовими обмеженнями є вагітність та час лактації.

Підготовка та проведення епіляції

Підготовка полягає у забороні на засмагу в період 3-6 днів, тих зон, які збираєтеся проепілювати. На першому прийомі фахівець проконсультує і відповість на запитання, що цікавлять. Якщо все нормально, розпочне епіляцію. Для цього налаштує обладнання, виставляючи потрібну потужність. Видасть спеціальні захисні окуляри. Далі лікар-косметолог нанесе гель та проведе лазерну обробку обраних клієнтом місць.

Курс складає 6-10 відвідувань салону з інтервалом 4-5 тижнів. Після процедури через 2-3 тижні починається випадіння волосся в обсязі до 25%. А ті, що залишилися, відростуть м’якшими та тоншими.

Чому EpiLaser

Це найкраща вузькоспеціалізована мережа студій, де можна зробити лазерну епіляцію в Києві. Ціна послуг тут середня по місту. Але завдяки вигідним знижкам для нових та постійних клієнтів, вона вигідно відрізняється. Зручне розташування всіх салонів. Для роботи використовують сучасну професійну апаратуру. Процедури проводять лише фахівці з медичною освітою. Для запису в Києві на лазерну епіляцію слід зателефонувати за вказаними номерами на сайті або замовити зворотній дзвінок.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна