З початку вторгнення росіян ППО 25-ї бригади збила 15 ворожих літаків. ВІДЕО

З початку великої війни з Росією підрозділ протиповітряної оборони 25-ї Січеславської бригади ДШВ збив 29 повітряних цілей, зокрема 15 літаків.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби підрозділу, яке поширила також ФБ-сторінка Генштабу ЗС України.

“Повномасштабне збройне вторгнення військ Російської Федерації в Україну воїни 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади ДШВ ЗС України зустріли, виконуючи бойові завдання на Донеччині.
Як і решта підрозділів ЗСУ, вони зіткнулися з потужними авіаційними нальотами противника. Проте січеславські десантники успішно знищували та знищують засоби повітряного нападу противника з перших годин війни”, – сказано в дописі.

“Нами збито 29 повітряних цілей, з них 15 літаків, 7 вертольотів та 7 БПЛА окупантів”, – розповів заступник командира підрозділу протиповітряної оборони 25 опдбр.

Про бойову службу та досягнення воїнів-зенітників Січеславської бригади ДШВ змонтували відео:

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 164 – 06.08.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна