Ударом “Градів” по Нікополю росіяни понівечили понад 50 будинків, поранили людей

Після опівночі російська армія обстріляла з “Градів” Нікопольський район Дніпропетровської області, зі ствольної артилерії – Криворізький. Є значні руйнування, троє людей поранені.

Про це вранці в суботу, 6 серпня, повідомив голова ОВА Валентин Резніченко.

Ударили по житлових кварталах – по людях, які у цей час спали. У Нікополі 20 прильотів реактивних снарядів. Троє містян поранені. Один із них – 58-річний чоловік – госпіталізований.

У місті понівечені 11 п’ятиповерхівок, до 40 приватних будинків, дитячий садок та будинок дитячої творчості. Виведено з ладу газовід, водовід та електромережу. Кілька тисяч людей без світла. Працюють аварійні бригади.

У Криворізькому районі ворог ударив по Зеленодольській громаді. У Мар’янському перебита лінія електропередач. Без світла частина села. Попередньо, тут люди не постраждали.

Читайте також:
Генштаб відзвітував про знищення 250 росіян за добу і значної кількості бронетехніки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна