Успішний атентат на Херсонщині: партизани розстріляли заступника “гауляйтера” Нової Каховки

Поплічник російських окупантів на Херсонщині, так званий “заступник начальника ВЦА” окупованої Нової Каховки Віталій Гура помер у лікарні після замаху.

Про це ввечері в суботу, 6 серпня, повідомляють російські урядові медіа. Зокрема з посиланням на так званого “главу адміністрації Каховського району” Володимира Леонтьєва пише “РИА Новости”.

Він підтвердив інформагентству смерть Гури, на якого було вчинено атентат.

Замах на колаборанта стався у суботу біля його будинку. За повідомленнями від окупантів, невідомі кілька разів вистрілили в Гуру, імовірно з пістолета Макарова. На місці події знайшли стріляні гільзи від цієї зброї.

Як відомо, Віталій Гура 1978 р.н. у 2015 році балотувався до Херсонської облради від партії “Соціалісти”. Був старостою Дніпрянського старостинського округу. Під російською окупацією перейшов на бік ворога, став так званим “заступником голови адміністрації” окупованої Нової Каховки.

Читайте також:
Колаборант Сальдо перебуває в комі, ймовірно, його отруїли, – росЗМІ

“Кожна листівка – це ще одна куля”. Як на окупованих територіях працює національний спротив

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна