По центру Донецька прилетіло під час прощання з терористкою “Корсою”. ВІДЕО

РосЗМІ повідомляють про вибухи в тимчасово окупованому Донецьку. Удари зафіксовані зокрема неподалік театру опери та балету – саме там мало відбутися прощання з убитою напередодні терористкою Ольгою Качурою “Корсою”.

Відео поширили місцеві телеграм-канали у четвер, 4 серпня.

За цими повідомленнями, під обстріл потрапив район готелю “Донбас Палас” у центрі міста. Неподалік, у театрі опери та балету, тривало прощання з “Корсою”.

“Усередині будівлі залишились лежати квіти. Усіх, хто прийшов на церемонію прощання з Ольгою Качурою, евакуювали з театру опери та балету. Залишилися лише військові та журналісти”, – інформує “Типовий Донецьк”. 

Унаслідок цього обстрілу, попередньо, дві людини загинули і п’ятеро отримали поранення, пишуть росЗМІ. Їхні повідомлення потребують підтвердження. 

Церемонію прощання з Качурою нібито перенесли через обстріл.

В мережі також показали відео з атакованого готелю. РосЗМІ звинувачують у цьому Збройні сили України, що має ознаки спланованої провокації.

Момент удару зафіксований на відео російських журналістів, котрі записували коментар якогось окупанта:

Читайте також:
ЗСУ ліквідували командирку реактивного артдивізіону “ДНР” Ольгу Качуру “Корсу”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна