За тиждень українські воїни із HIMARS і MLRS уразили понад 10 командних пунктів РФ

Завдяки отриманим від країн-партнерів системам HIMARS та MLRS підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони протягом тижня вразили понад десять пунктів управління противника різного рівня.

Зокрема три пункти управління рівня дивізії.

Про це в четвер, 4 серпня, повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗС України бригадний генерал Олексій Громов, передає “Укрінформ”.

“Також нашими ракетними військами і артилерією за цей період уражено близько 15 складів і логістичних баз – як боєприпасів, так і паливно-мастильних матеріалів. Уражені три станції радіолокаційної розвідки та радіоелектронної боротьби агресора, в тому числі й сучасна радіолокаційна станція «Підліт»”, – сказав він.

Ударна авіація Повітряних сил за тиждень завдала 38 авіаційних ударів по скупченнях озброєння та військової техніки, а також живої сили противника.

Водночас завдано ураження 11 взводним опорним пунктам, ротному опорному пункту, двом пунктам управління тактичного рівня, а також семи складам із боєприпасами.

Читайте також:
Росіяни, втікаючи під Слов’янськом, кинули трупи своїх військових із документами: хто воює проти України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна