В окупованому Сєвєродонецьку впала пошкоджена обстрілами багатоповерхівка. ВІДЕО

У тимчасово окупованому росіянами Сєвєродонецьку на Луганщині завалилася пошкоджена обстрілами багатоповерхівка. Чи був хтось усередині – невідомо.

Про це в середу, 3 серпня, інформує пресслужба Луганської ОВА.

“Ті, хто залишився (у захоплених містах, – “Н”), живуть у вцілілих квартирах, дехто – в під’їздах та підвалах. Але там вкрай небезпечно. Якщо багатоповерхівка зазнала пошкоджень, вона у будь-яку мить може впасти.

Як от нещодавно це сталося із будинком по вулиці Партизанська в Сєвєродонецьку. Аварійна будівля впала посеред дня. Поряд проходили люди. Чи перебував хтось усередині – достеменно невідомо”, – зазначив очільник ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, в той час, поки росіяни продовжують знімати пропагандистські сюжети про “щасливе життя” мешканців Луганщини, останні гинуть під уламками необстежених багатоповерхівок.

Читайте також:
Як звільняли Лисичанськ від російських окупантів: досвід та уроки 2014-го

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна