СБУ встановила всіх причетних до підготовки “референдуму” на Херсонщині

Правоохоронці ідентифікували та встановили місця перебування усіх зрадників та їхніх “координаторів” з Росії, причетних до організації псевдореферендуму у Херсонській області.

Про це вранці в понеділок, 1 серпня, інформує пресцентр Служби безпеки України.

СБУ викрила плани Російської Федерації щодо псевдореферендуму на Херсонщині.

Таким псевдоголосуванням росіяни сподіваються легітимізувати ймовірне і незаконне входження частини південної України до складу РФ.

Вони уже розробили концепцію підготовки до “фейкового” референдуму і визначили основні напрями роботи з прив’язками до дат.

Основну роль в організації та проведенні псевдореферендуму загарбники планують віддати прокремлівській організації “волонтери zа Росію”.

Під кураторством спецслужб РФ її учасники мають розосередитись у регіоні для імітації підтримки загарбників місцевими мешканцями, а також створення постановочних сюжетів для російського телебачення.

Проте, згідно з перехопленими ворожими матеріалами, колаборанти “доповідають” своїм російським керівникам про те, що херсонці не сприймають ідеї “приєднання”, чинять активний спротив та очікують на звільнення регіону від агресорів.

Зараз СБУ ідентифікувала та встановила місця перебування усіх зрадників та їхніх російських “координаторів”.

Читайте також:
На Херсонщині окупанти викрали й вивезли в Крим екскомандира корабля ВМСУ “Славутич” Олексія Кисельова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна