Стратегічна авіація РФ вдарила по Одещині, ракети – по Миколаївщині

Російські окупанти завдали удару по Одеській і Миколаївській області з використанням стратегічної авіації, а також із комплексу С-300.

Про обстріл вранці у вівторок, 26 липня, повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

“Одещина. Ракетна атака з використанням літаків стратегічної авіації. Подробиці – згодом”, – написав Братчук.

Оперативне командування “Південь” повідомило про масований ракетний удар, якого Росія завдала вранці 26 липня з напрямку Чорного моря.

“Випущено кілька ракет повітряного базування. На Одещині є влучання в приватні будівлі прибережних сіл з наступним загоранням. На місцях працюють рятувальники. Попередньо постраждалих нема.

На Миколаївщині атаковано портову інфраструктуру. Водночас по Миколаївському району нанесено удар і ЗРК С-300 з тимчасово окупованої Херсонщини”, – йдеться в повідомленні.

Відомо про влучання на Миколаївщині в авторинок та інші відкриті території передмістя. Інформація по масштабах руйнувань та постраждалих уточнюється.

Читайте також:
В Одесі засудили до восьми років агента РФ з Придністров’я, який готував теракти в місті

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна