На Одещині попрощалися з комбригом 28 омбр і трьома підполковниками, які загинули в один день

оновлено, доповнено станом на 20:00

На Одещині попрощалися із командиром 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу полковником Віталієм Гуляєвим та трьома підполковниками Олександром Дайнеком, Валентином Сергієнком та Віталієм Бондарєвим, які загинули разом 23 липня.

Про це повідомили в пресслужбі Чорноморської селищної ради.

Церемонії прощання відбулися 26 липня.




На церемоніал в одеській Військовій академії зібралися сотні людей.

“…І хоча вся бригада на позиціях, попри значну втрату в командному складі, продовжує нарізати окупантів, вшанувати загиблих героїв зібралось багато одеситів та бойових побратимів”, – розповів офіцер ЗСУ Роман Кулик.

Фото: Думська

На жалобній події у ВА були присутні перші особи міста та регіону, командувач військ оперативного командування “Південь” генерал-майор Андрій Ковальчук, п’ятий президент України Петро Порошенко, екс-в.о. президента Олександр Турчинов та інші, інформує “Думська”.

Прощання із Валентином Сергієнком та Олександром Дайнеком провели також біля будинку культури у селищі Чорноморське. Першого поховали на кладовищі у селі Гвардійське, другого — у той самий час у селі Красносілка.

Читайте також:
На Миколаївщині загинув командир 28-ї бригади ЗСУ Віталій Гуляєв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна