Ранковий удар РФ по Кіровоградщині: 13 ракет, уражено аеродром і залізницю, є загиблі й поранені

оновлено

Під час ранкової повітряної тривоги російські війська випустили по Кіровоградщині 13 ракет, є загиблі та поранені.

Про це повідомив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович в ефірі національного телемарафону вранці в суботу, 23 липня.

За його словами, ворог поцілив в інфраструктурні об’єкти за межами обласного центру. Зокрема, у військовий аеродром “Канатове” та в один з об’єктів “Укрзалізниці”.

“Вісім ракет “Калібр” морського базування та п’ять ракет Х-22 з літака Ту-22М3. Є загиблі і поранені. На місці працюють рятувальні та піротехнічні підрозділи”, – розповів Райкович.

“Постраждали військовослужбовці: дев’ять із них поранено, один загинув. Два працівники відомчої охорони – охоронці трансформаторної підстанції, за попередньою інформацією, загинули”, – сказав голова ОВА.

Частина одного з мікрорайонів Кропивницького залишилася без світла – над усуненням несправності працюють аварійні бригади обленерго.

Після 15-ї години Райкович підсумував, що внаслідок ранкових ракетних ударів троє людей загинули і 16 отримали поранення.

Читайте також:
Україна виграла другий етап війни “за очками”. Наступний “двіж” буде до середини осені, – Дикий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.