“777, але не те”: офіцер ТрО ЗСУ Юрій Луценко показав наслідки обстрілу його позиції російською артилерією

Колишній генпрокурор Юрій Луценко, який зараз воює у складі ТрО ЗСУ на Південнобузькому напрямку, показав наслідки обстрілу його розташування російською артилерією.

Відповідний допис Луценко поширив у фейсбуці вранці в суботу, 23 липня.

“Сьогодні москалі під вікнами гупали – не давали спать. Суки. Цілились в секретний об’єкт. Хотіли збить американську гаубицю 777. Трошки не попали. Косорукі довбо***и”, – сказав ексглава Генпрокуратури і МВС на відео.

Він пожартував, що противник уразив лише пакет із залишками портвейну “777”.

При цьому офіцер знявся у вирві глибиною з його зріст.

Також військовий оприлюднив фото з розбитими шибками в приміщенні, де він ночував.

“Мене врятував … надувний матрац. Я його прикріпив до вікна. Він затримав усі скляні уламки”, – зазначив Луценко.

Як відомо, після повномасштабного вторгнення 57-річний Юрій Луценко став військовослужбовцем київської бригади тероборони Збройних сил та захищав Київ. У квітні його підрозділ перемістився у Миколаївську область, де старший лейтенант ЗСУ Луценко продовжує виконання завдань, чергує на блокпостах, готує їжу тощо.

В інтерв’ю ЗМІ Луценко розповідав, що його онкохвороба в стадії ремісії, він здавав щоквартальні аналізи, і “показники організму кращі, ніж у мирний час”, до того ж він має з собою два шприци з інсуліном.

У різний час після Помаранчевої революції та Революції Гідності Юрій Луценко був міністром внутрішніх справ, народним депутатом, генеральним прокурором та ін.

Читайте також:
Окупанти обстрілюють і мінують Херсонщину, у трьох громадах ідуть бої, – ОК “Південь”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна