Окупанти атакують Харків: влучання в медичний заклад, є загиблі й багато поранених

доповнено

Вранці 21 липня російська армія вчинила нову серію ракетно-артилерійських ударів по Харкову.

Про це в повідомив голова ОВА Олег Синєгубов у телеграм-каналі.

“До уваги жителів: перебувайте в укриттях, без нагальної потреби не виходьте на вулиці, не ігноруйте сигнали тривоги!” – написав він о 9:38.

Пізніше додав: “За попередніми даними обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок обстрілу одного із житлових районів Харкова 17 людей отримали поранення”. 

Мер міста Ігор Терехов повідомив, що російська армія вдарила по одному за найбільш густонаселених районів. Влучили в медичний заклад.

Згодом в ефірі телемарафону стало відомо, що від обстрілу загинули три людини, поранених – 23.

Росіяни завдали удару з РСЗВ “Ураган”. Влучили по ринку “Барабашово”. Знищили легковий автомобіль та, як і напередодні, уразили цивільних людей на зупинці громадського транспорту.

Попередній обстріл Харків пережив уночі. Ворог поцілив вів вогонь по Чугуївському району, внаслідок чого відбулося часткове руйнування будівлі комплексу водопідготовки комунального підприємства. Без постраждалих.

Читайте також:
Росіяни випустили по Миколаєву сім ракет

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна