“Вагнерівці” зазнали великих втрат у боях на сході України, – розвідка Британії

Підрозділи найманців приватної військової компанії “Вагнера” зазнали значних втрат в боях із Збройними силами на сході України.

Про це вранці в понеділок, 18 липня, інформує пресслужба міністерства оборони Великої Британії із посиланням на дані розвідки.

“Росія використовує ПВК «Вагнера» для посилення сил на передовій, а також для зменшення нестачі особового складу та втрат. “Вагнерівці” майже напевно відігравали центральну роль у останніх боях у Попасній та Лисичанську. Ці бої завдали групі великих втрат”, – йдеться в повідомленні.

У міноборони додали, що через це “вагнерівці” знижують стандарти набору, й беруть у свої лави засуджених і осіб, які раніше були в “чорних списках”.

“Для новобранців доступне дуже обмежене навчання. Це, ймовірно, вплине на майбутню оперативну ефективність групи та зменшить її цінність як опори для регулярних російських сил”, – додали у відомстві.

Читайте також:
Розвідка Британії розповіла про найближчі ймовірні плани РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна