Севастополь готує бомбосховища

У тимчасово окупованому Севастополі готують бомбосховища, кількість захисних підземних приміщень буцімто дозволяє укрити 100% населення міста з урахуванням його темпів зростання.

Таку інформацію озвучили в колабораційному так званому “департаменті громадської безпеки міста”, пишуть в місцевих телеграм-каналах. 

“Але відомості про кількість, місця розташування, ступінь готовності, місткість захисних споруд, а також маршрути руху до них є відомостями обмеженого поширення або “військовою таємницею”, – повідомляють із Севастополя. 

Зазначається, що до захисних споруд цивільної оборони (бомбосховищ) також зараховані підвали та цокольні поверхи будівель, підвальні приміщення торгових центрів, паркінги, складські приміщення, гірничі виробки, тунелі, підземні переходи.

Читайте також:
Експерт назвав ідеальний варіант озброєння для удару по Севастопольській бухті

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна