Шестирічна донька загиблого офіцера Ірина Васильєва виготовляє і продає прикраси – збирає гроші для ЗСУ. ВІДЕО

Шестирічна донька загиблого офіцера Збройних сил Україна Ірина Васильєва створює прикраси, продає їх на благодійних ярмарках та через соціальні мережі, а гроші передає на потреби українських військових.

Про це повідомляє АрміяInform.

Дівчинка з допомогою волонтерів уже передала на фронт два тепловізори, а нині зосередила свої зусилля на придбанні автомобіля для військових.

Тато Іринки – старший лейтенант Олександр Васильєв – захищав Україну з 2014 року. Офіцер з відзнакою закінчив Національну академію сухопутних військ у Львові та служив у складі окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

“Він неодноразово перебував у районі проведення операції Об’єднаних сил, а з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну боронив Київщину, а згодом Миколаївщину, де загинув 27 березня під час виконання бойового завдання. Похований герой у Рівному”, – йдеться в повідомленні.

Як розповіла мама дівчинки Вікторія Васильєва, в один із днів донька прокинулася і перше, що сказала: “Тато наш захищав Україну? Захищав. Він загинув. Тепер я маю захищати Україну”.

У дитячій кімнаті, дивлячись на фото свого татуся в парадному військовому однострої, з медалями й чорною стрічкою, Іринка працює без вихідних.

Вона вона збільшує асортимент власної продукції і вірить у перемогу української армії.

Читайте також:
10-річна чемпіонка світу з шашок під час вуличних партій назбирала для ЗСУ 21 тисячу та передала у Фонд Притули

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна