Росіяни знову завдали ударів по Харкову із РСЗВ, троє загиблих

доповнено

Війська Російської Федерації обстрілюють Харків із реактивних систем залпового вогню “Смерч”. Від ворожої атаки постраждали 28 людей, щонайменше троє загинули.

Про це вранці в понеділок, 11 липня, повідомляє голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у телеграмі.

“Російські окупанти завдали удари, попередньо, реактивними системами залпового вогню. Увага, жителі Харкова та області, без потреби не перебувайте на вулицях! Зараз це вкрай небезпечно. Усі служби оперативно реагують та працюють на місцях”, – наголосив Синєгубов.

“Ймовірно, окупанти використали РСЗВ “Смерч”, зафіксовано десять ракет. Попередньо відомо про трьох загиблих”, – додав заступник керівника офісу президента Кирило Тимошенко.

Пресслужбі КП “Харківський метрополітен” поінформувала, що у зв’язку з обстрілами тимчасово призупиняється рух поїздів Салтівською лінією.

Нагадаємо, уночі ворог завдав по Харкову трьох ракетних ударів, зруйнував школу та житловий будинок в Основ’янському районі, одна людина отримала поранення.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 138 – 11.07.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна