В окупованих Лисичанську і Сєвєродонецьку росіяни обманом мобілізують місцевих

У тимчасово окупованих Лисичанську і Сєвєродонецьку російські війська намагаються мобілізувати чоловіків. Окупаційна влада іде на обман, запрошуючи спочатку на роботу, а потім видають повістку.

Про це в четвер, 7 липня, повідомляє пресслужба Луганської обласної військової адміністрації.

“Росіяни вже відзначили захоплення нашого регіону, прирівняли це до перемоги у Другій світовій війні, але на межу області так і не вийшли. Проводять ротацію, залучаючи місцевих. Як це відбувається? Чоловіка запрошують на роботу, наприклад, до водоканалу, а через кілька днів він замість перших грошей отримує повістку. Його викликає «нова батьківщина»”, – йдеться в повідомленні.

За рахунок мешканців Сєвєродонецька і Лисичанська ворог намагається подолати спротив українських бійців, щоб завершити виконання хоча би якогось завдання.

Читайте також:
РФ намагається окупувати всю Луганщину, переміщує підрозділи, – Генштаб

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна