Дніпропетровщина: обстріли з РСЗВ, є поранені, Криворізький район атакували вшосте за добу

У Дніпропетровській області за добу фіксувалося обстріли з РСЗВ та іншого озброєння, є поранені (в тому числі – важкі), а Криворізький район атакували вшосте за добу.

Про це надвечір у середу, 6 липня, повідомив глава Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко. 

“Надвечір ворог обстріляв з РСЗВ Синельниківський район Дніпропетровської області. Поцілили по Покровській громаді. Троє людей поранені, один з поранених важкий”, – повідомив він. 

Також сталося займання на місцевому підприємстві. Рятувальники утихомирюють вогонь.

“Від самого ранку російські війська тримали під прицілом Криворізький район. Шість разів ударили з різної зброї. Обстріляли одразу чотири громади – Широківську, Апостолівську, Нивотрудівську та Зеленодольську”, – інформує Резніченко.

У Апостолівській та Нивотрудівській громадах горіли поля з пшеницею. У Зеленодольській – лісосмуга.

У Широківській громаді обстрілом понівечило сонячну електростанцію. У селі Шестірня зруйнований будинок. Там сталася пожежа, її вже загасили. Село частково без світла та газу.

Минулося без жертв.

Читайте також:
На Херсонщині росіяни спалили лани пшениці, а на Криворіжжі атакували поле з сонячними батареями

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна