На Запоріжжі партизани підірвали міст між Мелітополем та Токмаком

Українські партизани підірвали міст поблизу окупованого Мелітополя в Запорізькій області, яким росіяни здійснювали логістику для своїх частин на фронті.

Про це в неділю, 3 липня, повідомив Спротив (ССО), що є частиною сайту Міноборони України.

“3 липня невідомі герої підірвали залізничний міст між Мелітополем та Токмаком, вибух стався в окупованому селі Любимівка.
Не важко здогадатися, що саме цією гілкою окупанти переганяли склади зі зброєю та військовою технікою на фронт. Проте тепер через “технічні причини” підмога може не надійти”, – ідеться в повідомленні.

Військові також заявили, що 2 липня під Мелітополем, завдяки партизанам, “випадково” зійшов з рейок бронепоїзд з боєприпасами. Подія трапилась між Якимівкою та Мелітополем. У квітні на цій ділянці невідомими також був підірваний залізничний міст.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 130 – 03.07.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна