У Києві 10-річна чемпіонка світу з шашок збирає гроші для ЗСУ вуличними партіями

У Києві 10-річна чемпіонка світу з шашок Валерія Єжова вигадала спосіб, як може допомогти Збройним силам України. Дівчинка пропонує усім охочим на вулиці зіграти з нею за благодійний внесок, який потім відправляє військовим.

Про це розповів віце-президент Федерації шашок Києва Віктор Коваленко.

“Гравець може пожертвувати будь-яку суму, хоч одну гривню. Якщо він зможе перемогти чи зіграти внічию – грає ще одну партію безкоштовно”, – пояснив чоловік.

“Гравець може пожертвувати будь-яку суму, хоч одну гривню. Якщо він зможе перемогти чи зіграти внічию – грає ще одну партію безкоштовно“, – пояснив чоловік.

Всього за годину дівчинці вдалося зібрати 1200 гривень, вигравши 30 із 30 партій. Коваленко розповів, що багато людей підходили та клали гроші в коробочку просто так, не граючи.

“Надихаючий приклад для тих, хто не знає, чим допомогти Україні та її армії перемогти у цій війні. Займаючись улюбленою справою, ви можете зробити дуже багато”, – додав чоловік.

Читайте також:
Рожеву панаму соліста Kalush Orchestra та кубок Євробачення виставили на продаж, щоб підтримати ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна