НАТО зараз може вирішити: зупинити вбивць, або дозволити їм військову експансію на інші країни, – Резніков

Північноатлантичний Альянс раз і назавжди може вирішити питання – зупинити російських вбивць тут і зараз, або дозволити їм військову експансію на інші країни.

Про це в середу, 29 червня, заявив міністр оборони України Олексій Резніков у фейсбуці.

“Сьогодні, під час саміту НАТО – альянсу, створеного задля забезпечення свободи та безпеки, Росія вбиває мирне населення європейської країни. Нищить міста на кордоні з країнами-членами НАТО”, – зазначив він.

Також  Резніков запевнив, що українська армія невпинно переходить на західне озброєння та на сучасні моделі його використання, у той час як Росія стрімко прямує до раннього палеоліту. Втім, Україна потребує більше зброї.

“Російська армія велика і для того щоб знизити загрозу для всього світу, нам треба її зупинити. Альтернативи, схоже, нема. А країна-терорист є, і вона все ще вкрай агресивна”, – наголосив він.

Читайте також:
НАТО офіційно визнало Росію своєю стратегічною загрозою: що це означає

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна