Ворог обстрілює житлові райони Харкова. В області – 7 поранених, одна загибла

В ніч на 26 червня росіяни знову обстрілювали житлові райони Харкова, зокрема Немишлянський та Холодногірський, під удар потарпила винятково цивільна інфраструктура.

Про це повідомив у телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, наголосивши, що такі цілі росіян свідчать про терор проти мирного населення.

Через обстріли горіли балкони квартир багатоповерхівок, автомобілі, гаражі.

Близько 23-ої год російська ракета влучила у двоповерховий будинок у Холодногірському районі Харкова, 2 харків’ян із вибуховими травмами госпіталізували, написав Синєгубов.

Кірм того, уночі орки обстріляли лікувальний заклад у Немишлянському районі – пошкоджені дах, технічний поверх, операційна на 7-му поверсі та перекриття 6-го поверху в рентгенкабінеті. Постраждалих немає.

У Харківській області окупанти обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівський, Чугуївський райони.
Пошкоджені житлові будинки, горіли господарчі споруди, гаражі та автомобілі.

За даними Синєгубова, загалом за добу по області внаслідок російської агресії 7 осіб отримали поранення, а в Богодухівському районі, на жаль, загинула жінка 79-річна жінка.

Читайте також:
З-під завалів висотки у Києві дістали поранену 7-річну дівчинку, її матір-росіянку, чоловік загинув

Росіяни обстріляли Чернігівщину зі ствольної артилерії


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна