Притула зібрав 600 млн на чотири “Байрактари”

Фонд Сергія Притули зібрав 600 мільйонів гривень на чотири БПЛА “Байрактар”.

Про це він заявив у відеозверненні надвечір у п’ятницю, 24 червня.

“Проєкт “Народний Байрактар” свої місії виконав. Це проєкт про українську крутість, гідність, викорінення меншовартості. Ми показали самі собі і всьому світу, що для українця немає нічого неможливого… Те, що ви зробили за чотири дні – не зробив ще ніхто. Ваша крутість – це те, з чим ви маєте жити далі усвідомлено”, – сказав Притула.

“Задача була за 7 днів зібрати на три “Байрактари”. Ми зібрали на три Байрактари за три дні. На три і навіть ще трішки зверху. Причому настільки зверху залишилося, що беремо ще один. Чотири Байрактари за три дні – це наш з вами результат… Ми зібрали десь в районі 600 млн грн… Дякую, проєкт “Народний Байрактар” вважається успішно виконаним”, – сказав Притула зі сльозами на очах.

Читайте також:
У Притули – день народження, і він оголосив збір коштів на три “Байрактари”. Вже є 40 млн

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна