Телецентр в тимчасово окупованому Донецьку пошкоджено обстрілами, мовлення припинено

Телецентр у тимчасово окупованому Донецьку, в Петровському районі, пошкоджено внаслідок обстрілу, мовлення з нього призупинено. 

Про це у середу, 22 червня, повідомив заступник директора так званого “Радіотелевізійного центру передачі” Олександр Чеботарьов, пишуть “Новости Донбасса” з посиланням на сепарЗМІ.

“Станом на сьогодні внаслідок обстрілів сильні ушкодження отримав телецентр на Петрівці, тому схеми мовлення змінено – мовлення з цього телецентру призупинено. Цифрові канали зараз в ефірі, аналогових немає. Сама вежа стоїть, але досить сильно пошкоджені апаратні, частину обладнання нам вдалося евакуювати”, – сказав Чеботарьов.

Він запевняє, що в Донецьку наразі доступні 38 каналів, в решті міст і районів на підконтрольній “ДНР” території — від 10 до 20.

“До робіт у Петровському районі приступимо, коли хоч трохи затихнуть обстріли, тому що територією там “прилітає” досі, всього з початку місяця було близько 50 “прильотів”, – додав Чеботарьов.

Читайте також:
В окупованому Донецьку – знову вибухи на арсеналах. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна