У Херсоні окупанти замовили на набережній шашлик. Рух опору “пригостив” їх автоматною чергою

У тимчасово окупованому місті Херсон кілька російських загарбників перебували в кафе. “Спеціальна сервісна група” руху опору ліквідувала двох росіян, ще один окупант – поранений.

Про це вранці в понеділок, 20 червня, інформує пресслужба Оперативного командування “Південь”.

“Днями в окупованому Херсоні співробітники оперативного підрозділу рашистських військ шикарно замовили собі в одному із закладів харчування на набережній міста шашлик.
Враховуючи поведінку цих клієнтів, їх мародерське минуле і негідне походження, для обслуговування таких особливих гостей прибула спеціальна сервісна група, яка відкрила рахунок за допомогою автоматної черги”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що окупанти “отримали два чеки по 200” та “один – 300”.

“Яскраві враження від вечері отримали геть не поважні гості закладу. Той, що 300 – покращує тепер своє становище (і не тільки фінансове) в одній з лікарень тимчасово окупованого Криму. А ті, що вклалися у 200, – так само епічно вкладатимуться і в чорні мішки для сміття”, – додали в ОК “Південь”.

Читайте також:
У Мелітополі фермери отруїли окупантів, що крали черешню, – мер

ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 117 – 20.06.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна