На Луганщині воїни 80 одшбр спалили ворожий танк “Володимир” вартістю $4 млн. ВІДЕО

У Луганській області військовослужбовці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ із “Джавеліна” підбили ворожий танк Т-90 “Володимир”.

Про це в четвер, 16 червня, інформує пресслужба 80 одшбр.

Зазначається, що напередодні львівські десантники здобули ще одну локальну перемогу над російськими окупантами на Луганщині.

“Спочатку артилерійські підрозділи 80-ї бригади, організувавши загальну систему вогневого враження, змусили піхоту ворога зупинитись та відійти. Так вони зірвали спробу загарбників розвинути наступ на позиції ЗСУ”, – йдеться в повідомленні.

Рашисти відступили і залишили без піхотного прикриття свій танк Т-90 “Володимир”. Із ним львівські десантники “розібрались” дуже швидко.

“Тобто влучили в нього з ПТРК “Джавелін”. Підбитий російський танк, вартістю 4 мільйони доларів, загорівся. Коли від вогню здетоновув його боєкомплект, то ще й гучно і ефектно вибухнув. Феєрверк вийшов такий, як треба!”, – додає пресслужба 80 одшбр.

Читайте також:
Працюють NLAW, арта і львівські десантники: на Луганщині ліквідували понад 50 “елітних” окупантів. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна