Партизани розповсюдили в Херсоні знущальні листівки до Дня Росії

У Херсоні з’явилися листівки, які тролять організовану окупаційною владою акцію, присвячену Дню Росії.

Голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко у коментарі “Суспільному” повідомив, що рух опору розклеїв по всьому місту листівки з QR-кодами за якими можна детальніше ознайомитись із пропозиціями “Здав окупанта – отримай гроші”.

“Такі листівки поклеїли навіть на будівлі, де військові РФ розташували свій штаб ФСБ, та на зайнятих росіянами адміністративних будівлях”, – підкреслив Самойленко.

Тим часом, за його словами, на урочисте дійство в центрі міста, що відбулося в стилі радянських концертних постановок художньої самодіяльності, прийшло подивитися лише 30-40 містян.

“Просто неможливо прищепити мертве дерево до живого”, – прокоментував Самойленко.

За інформацією голови Херсонської облради, росіяни по всій окупованій території області “організували в традиційному своєму стилі концерти “пєсні і пляски” Южного військового округу”.

Читайте також:
“Бажаю поразки”. Очільник МЗС Латвії привітав з Днем Росії

“Паспортизація” в Херсоні: документ РФ отримали 23 колаборанти на чолі з Сальдо


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна