На Півдні воїни ЗСУ знищили групу російських десантників, техніку і склад боєприпасів

У ході вивчення маршруту просування вглиб окупованої Херсонщини українська розвідувальна група знищила групу рашистських десантників, заволодівши їхньою зброєю та засобами зв’язку.

Про це повідомляє пресцентр ОК “Південь” у нічному зведенні за підсумками доби 10 червня.

Зазначається, що за добу силами підрозділів ЗС Україні, в тому числі і ракетно-артилерійських, кількість ворога на півдні скорочено на 39 рашистів, та, як мінімум на 11 одиниць техніки (танк Т-62 та 4 броньованих автомобілі, 3 вантажні автівки, автоматизований комплекс радіоелектронної боротьби “Борисоглебськ-2” та 2 гаубиці “Мста-Б”). Також влучно знищено польовий склад боєприпасів у районі села Давидів Брід.

“Не маючи успіху в просуванні на суходолі, ворог випробовує міць наших позиції гелікоптерними ударами з повітря. У відповідь наші Мі-8 нанесли удар по скупченню противника на Херсонщині, а Су-27 – по складу боєприпасів та скупченню ворожої техніки на Миколаївщині”, – ідеться у зведенні.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 108 – 11.06.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна