У Маріуполі окупанти почали видавати російські пенсії. ВІДЕО

У тимчасово окупованому Маріуполі загарбники почали видавати пенсії від Російської Федерації, черга розписана на місяць.

Про це в четвер, 9 червня, повідомив радник міського голови Петро Андрющенко в телеграмі.

“Окупанти почали видавати пенсії від Росії в Маріуполі. За їх даними зареєстровано близько 47 тис. пенсіонерів, однак наші джерела повідомляють, що близько ще 10 тис. маріупольців принципово не подали документи на подачки окупантів. В перерахунку на гривню пенсія складає 2,6 тис. грн”, – написав Андрющенко.

За його словами, видача пенсій очікувано перетворилась на чергове “пекло і знущання”.

Черга розписана до кінця місяця, але це не рятує від хамства та битви за виживання.

“Головне питання – звідки гроші і як видають. Видають готівкою, яку напередодні броньовиками було завезено. В рублях. Це прекрасно демонструє міць російської економіки та чесність звітів Путіна про економічні прориви. Тупо штампують стільки готівки, скільки потрібно. Сучасна історія грошей Росії такий самий фейк, як і сама Росія”, – зазначив радник мера.

Він оприлюднив відео з місця, де проходить видача пенсій – під палючим літнім сонцем велика черга пенсіонерів очікують гроші.

Читайте також:
Окупанти хочуть розмінувати Маріуполь в “природний спосіб”, випустивши на мінні поля полонених, – СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна