Росіяни в зимовій формі скаржаться на українську спеку: ПЕРЕХОПЛЕННЯ СБУ

Служба безпеки України зазначає, що російські окупанти потерпають не лише від українських захисників, але й від спеки – в своїй утепленій формі.

Відповідне перехоплення поширив пресцентр СБ у вівторок, 7 червня.

Як свідчать телефонні розмови, які перехопила спецслужба, настання червня стало справжнім “сюрпризом” для загарбників.

Адже вони розраховували захопити Україну ще в лютому і потрапили на нашу територію в утепленій формі, а нове обмундирування їм ніхто не завозить.

Окупант скаржиться своєму знайомому в Росії, що дошкуляє спека і брак води. Днями загарбники чекали заміну для себе, але “в итоге х*й – сидим дальше”. До того ж, щодня фіксуються нові втрати серед окупантів.

“Поставка воды прекратилась. Мы без воды сидим. В последнее время жарко. Тут уже и жара, и пацаны тоже все в а*уе сидят. Морально подавлены. И форма, которая осенняя была, так и есть”.

“Перефразовуючи стару пісню, можемо сказати: Окупант, “бери шинель – иди домой!”. Бо остаточно “спечешся” на українській землі”.

Читайте також:
“Наша артилерія криє нашу піхоту, зв’язку немає, одне в одного стріляємо”, – рашист у перехопленій розмові з матір’ю

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна