ЗСУ підірвали склади російських боєприпасів на Запоріжжі

Пресслужба Запорізької обласної військової адміністрації підтвердила ураження російських арсеналів в окупованому місті Пологи.

Про це йдеться у зведенні Запорізької ОВА за підсумками доби 3 червня.

“Також знищено один спостережний пункт російських зайд, палали два ворожих склади боєприпасів та вантажний автомобіль з боєкомплектом в Пологах”, – сказано в повідомленні.

Паралельно пресцентр ОК “Південь” інформував, що на південних рубежах українські військові знищили зокрема ворожий склад боєприпасів.

“Ракетно-артилерійськими підрозділами сил оборони в ході виконання вогневих завдань знищено 19 загарбників, гаубицю “Мста-Б”, три самохідні гармати “Гіацинт-С” та склад боєприпасів, решта втрат уточнюється”, – ішлося у зведенні.

Як відомо, 3 червня в мережі з’явилося відео, яке зафіксувало, як у Пологах у двох місцях валить стовпом чорний дим та горять будівлі. Місцеві жителі чули вибухи – як виявилося, це детонували боєприпаси окупантів.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 101 – 04.06.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна