Росіяни вдарили по Лозовій на Харківщині: семеро поранених, серед них дитина

У місті Лозова на Харківщині внаслідок ракетного удару поранено щонайменше сімох людей, серед них – дитина.

Про це інформує “Суспільне” вдень у п’ятницю, 20 травня.

“Щонайменше семеро людей, серед яких 11-річна дитина, поранені внаслідок ракетного удару по Лозовій на Харківщині”, – повідомив директор Центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта.

Ракета з літака влучила в будинок культури близько 15:00. Триває гасіння пожежі та розбір завалів, повідомили в ДСНС.

Президент України Володимир Зеленський відреагував: “Харківська область. Місто Лозова. Російський ракетний удар по щойно реконструйованому будинку культури. Семеро постраждалих, серед яких 11-річна дитина. Окупанти визначили своїми ворогами культуру, освіту та людяність. І не шкодують для них ні ракет, ні бомб. Що в голові в людей, які обирають ось такі мішені? Абсолютне зло, абсолютна дурість”, – написав Зеленський.

Від початку повномасштабного вторгнення Лозівська громада періодично зазнає ракетних ударів. Пошкоджено вже понад 200 будинків. Кілька жителів загинули.

Читайте також:
Ворог ударив ракетою по Лозовій на Харківщині: знищено с/г склад, є жертви

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна