ГУР здобула підтвердження масштабних втрат в Україні 1-ї танкової армії РФ. ФОТО

Головне управління розвідки Міністерства оборони України здобуло документальні підтвердження масштабних втрат живої сили і техніки 1-ї танкової армії збройних сил Російської Федерації в Україні.

Про це пресслужба відомства інформує в понеділок, 16 травня.

Вивчення та аналіз документів дозволили встановити перелік підрозділів, які беруть участь у вторгненні в Україну, військові звання та прізвища загарбників, які під час бойових дій загинули, зникли безвісти, потрапили в полон або отримали поранення.

Станом на 15 березня загальні втрати 1-ї танкової армії становили 409 осіб. Українські воїни ліквідували 61 і поранили 209 загарбників.

“Лише за перші два тижні війни зникли безвісти 44 російські танкісти, 96 загарбників зі складу цієї армії вирішили зберегти свої життя та здалися в полон”, – додали у ГУР.

Втрати ЗС РФ танкісти 1 Втрати ЗС РФ танкісти 2 Втрати ЗС РФ танкісти 3 Втрати ЗС РФ танкісти 4 Втрати ЗС РФ танкісти 5 Втрати ЗС РФ танкісти 6
<
>

Водночас  захисники України знищили та захопили 308 одиниць бойової техніки зі складу зазначеної армії.

Читайте також:
У ГУР порахували кадировських “тіктокерів” на війні в Україні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна