Українська армія має змогу прорватися на “Азовсталь”, – “Азов”

Представники полку Національної гвардії України “Азов”, які захищають Маріуполь, упевнені, що є військовий спосіб деблокувати завод “Азовсталь” і визволити звідти бійців.

Про це представник “Азова” Ілля Самойленко заявив в інтерв’ю каналу “Sky News”

“Це можливо (зробити) військовим шляхом, і це також можливо політичним шляхом. Ми можемо сказати вам, як це зробити військовим чином, але, звісно, такі операції – це засекречена інформація. Більшість людей, які сидять у владних кабінетах в Україні, переважно погано розуміють ситуацію, із нашої точки зору реальність інша”, – вважає офіцер.

За словами Самойленка, найбільша проблема – це національна безпека. Він упевнений, що у випадку катастрофічних наслідків для маріупольського гарнізону будуть катастрофічні наслідки й для всієї України та її людей.

Самойленко додав, що бійці все ж намагаються “каналізувати зусилля для найкращих варіантів та наслідків” у цій ситуації.

Читайте також:
“Якщо люди здатні відчувати біль та страждання інших”: Волинський знову закликає до процедури “extraction” для гарнізону Маріуполя

Про цинізм влади, сором втечі й неможливість полону: захисники Маріуполя дали пресконференцію з оточеної ворогом “Азовсталі”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна