Кличко озвучив кількість пошкоджених ракетами РФ будівель в Києві

Внаслідок військової агресії Росії в столиці України пошкоджені загалом 390 будівель. Із них 222 – багатоквартирні будинки.

Про це у вівторок, 10 травня, повідомив мер Києва Віталій Кличко. 

“Ми вже визначили 20 будинків, де треба першочергово розпочати відновлювальні роботи. Аби люди могли  швидше повернутися в свої оселі. Приблизна вартість цих робіт становитиме 5,8 млн євро”, – написав він.

З його слів, у місті від обстрілів та бомбардувань пошкоджені 75 закладів освіти, з яких 30 – дошкільні. 17 закладів охорони здоров’я, 11 закладів культури.

“Усього орієнтовна вартість на відновлення всіх будівель у столиці складатиме понад 70 млн євро. І про це зокрема ми сьогодні говорили під час онлайн спілкування з представниками ЄБРР, які готові нам допомагати в цьому”, – наголосив Кличко. 

Читайте також:
На Київщині окупанти за добу обстріляли житлові масиви понад 30 разів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна