“Азов” просить Зеленського врятувати поранених військових з “Азовсталі”. ВІДЕО

Заступник командира полку “Азов” капітан Святослав Паламар закликав Верховного Головнокомандувача Володимира Зеленського допомогти врятувати поранених військових, які наразі перебувають в заблокованому Маріуполі. 

Про це він заявив у своєму зверненні у четвер, 5 травня. 

Закликаємо світову спільноту евакуювати цивільних та особисто звертаюсь до Верховного Головнокомандувача подбати про поранених солдат, які в страшних муках помирають від неналежного лікування. Дайте можливість забрати тіла воїнів, щоб українці змогли попрощатись зі своїми героями. Відреагуйте належним чином на критичну ситуацію, в якій противник не дотримується жодних етичних норм, конвенцій чи законів, знищуючи людей на очах у всього світу, керуючись вседозволеністю і безкарністю!”, – сказав Паламар. 

Читайте також:
У зруйнованому Маріуполі росіяни готують “парад”, приїхали путінські посіпаки, – розвідка

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна