У зруйнованому Маріуполі росіяни готують “парад”, приїхали путінські посіпаки, – розвідка

У зруйнований Маріуполь прибув перший заступник глави адміністрації президента Росії, відповідальний за питання внутрішньої політики РФ, колишній прем’єр-міністр РФ Сергій Кирієнко. Відомо, що віднедавна саме він став новим кремлівським куратором питань щодо ОРДЛО.

Про це повідомляє Головне управління розвідки МОУ в середу, 4 травня.

“Основне завдання путінського чиновника — підготовка «урочистих заходів» 9 травня. Відомо, що рашисти відмовляються від проведення «свята» в окупованому Донецьку, в тому числі імітації «військового параду». Наразі в ОРДЛО не проводиться підготовчих робіт з цих питань”, – йдеться в повідомленні розвідки.

Тож Маріуполь, за планами рашистів, має стати центром “урочистостей”. З цією метою в місті проводиться термінове прибирання центральних вулиць від завалів, тіл вбитих та нерозірваних російських боєприпасів.

“Триває широкомасштабна пропагандистська кампанія, в ході якої росіянам демонструватимуться сюжети про «радість» місцевих жителів від зустрічі з окупантами”, – наголосили в ГУР. 

Для підготовки відповідних матеріалів Маріуполь відвідував рашистський пропагандист, телеведучий Володимир Соловйов та очільник окупаційної адміністрації Донецька Денис Пушилін.

Читайте також:
Росія планує провести “парад” 9 травня в Маріуполі, – радник мера

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна