“Русскій воєнний корабль всьо”, а Укрпошта працює: як змінилася її робота під час війни. ВІДЕО

Близько тисячі відділень “Укрпошти” по всій Україні зараз мають функціональні обмеження. З них половина — пошкоджені відділення, інша половина знаходиться на тимчасово неконтрольованих територіях.

Про це повідомив генеральний директор АТ “Укрпошта” Ігор Смілянський в інтерв’ю проєкту “Український свідок”.

Він розповів, як змінилася робота компанії після початку повномасштабної війни між Росією й Україною: “Кожен ранок починається з оцінки бойових дій. Вирішуємо куди сьогодні можемо поїхати, а куди не можемо. Здебільшого це стосується східної частини України — наприклад, Харкова”.

Також голова компанії анонсував нову серію марок, яка називається “Русскій воєнний корабль…ВСЬО!”

Смілянський зокрема зазначив, що обсяг піару від марок для України — це мільйони і мільйони доларів. “Коли ви з’являєтесь на перших шпальтах New York Times і The Guardian, це перш за все імідж країни”.

Гендиректор нагадав, що ПАТ “Укрпошта” є єдиним постачальником марок в країні. Марки прирівнюються до грошових документів. Їхній обіг і закупівля підприємствами регулюється цілою низкою нормативно-правових актів. “Марка є марка і ми на ній заробляємо, як на будь-якій іншій послузі. Ці кошти йдуть на утримання персоналу”, — сказав Смілянський.

За його словами, наразі “Укрпошта” співпрацює з поштами інших країн, щоб виключити Росію із Всесвітнього поштового союзу. Адже РФ намагається обійти санкції через поштові канали, в тому числі і в питаннях постачання зброї.

Читайте також:
Укрпошта анонсувала продаж мерчу із “рускім корабльом”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна