InformNapalm встановили персональні дані розвідників 64-ї бригади ЗС РФ, які влаштували різанину в Бучі

Волонтери InformNapalm встановили дані розвідників 64-ї окремої мотострілецької бригади ЗС РФ (в/ч 51460), яка вчиняла військові злочини у Бучі та Київській області.

Відповідне OSINT-розслідування опубліковане в неділю, 1 травня. 

Зі слів засновника міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm Романа Бурка, відправною точкою цього OSINT-розслідування стали фотоматеріали, передані волонтерам  InformNapalm співробітниками силових структур України для вивчення та проведення дорозвідки.

“До нас звернулися за допомогою для проведення OSINT щодо воєнних злочинців. У середині квітня ми отримали для вивчення понад 13 Гб фото та відео, скопійовані зі смартфона російського військовослужбовця, який знайшли українські військові у місті Буча наприкінці березня 2022 року”, – йдеться в повідомленні. 

Як вдалося встановити волонтерам, цей смартфон належав контрактнику роти глибинної розвідки розвідувального батальйону 64-ї окремої мотострілецької бригади (в/ч 51460, сел. Князе-Волконське Хабаровський край) 35-ї армії ВПО ЗС РФ сержанту Петру Захарову.

Повний текст розслідування доступний за посиланням. 

Читайте також:
Росія може використати в Україні зарин, – InformNapalm

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна