У Бучанському районі виявили могилу з невідомими цивільними, яких катували і вбили рашисти

У селі Мироцьке Бучанського району Київської області виявили яму з тілами трьох чоловіків, яких довго катували і вбили солдати армії РФ.

Про знахідку 29 квітня повідомив голова ГУ Нацполіції Київщини Андрій Нєбитов.

Він оприлюднив відповідне відео на своєму YouTube-каналі.

За його словами, масове захоронення виявили в лісі біля села.

“Троє чоловіків закатовані. Кожна кінцівка має наскрізні кульові поранення. Бачимо, що наостанок їм стріляли кожному у вухо. У кожного на голові була ганчірка, скотч, зав’язані очі, зав’язані руки позаду. Бачимо, що їх катували тривалий період часу, бо весь одяг у них у крові”, – розповів Нєбитов.

Голова обласної поліції розповів, що, судячи з одягу, це були цивільні люди. Але про особи загиблих нічого не відомо. У них спотворені обличчя.

Нєбитов заявив, що лише в Бучанському районі російські військові вбили більше тисячі цивільних людей. Поліція фіксує ці злочини армії РФ.

Загалом слідчими поліції Київщини оглянуто 1202 тіла вбитих цивільних.

Читайте також:
Воєнні злочини росіян у Мотижині: як убивали старосту села та мирних мешканців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.