СБУ затримала російських військових, які намагалися захопити Південноукраїнську АЕС

В Миколаївській області співробітники СБУ затримали трьох російських військових, які входили до угруповання, що намагалося захопити Південноукраїнську АЕС.

Про це пресцентр СБУ повідомив у п’ятницю, 29 квітня.

Зазначається, що вони ховалися в покинутих будівлях поблизу міста Вознесенська.

“Встановлено, що вони входили до складу ворожого угруповання, яке брало участь у спробах захоплення Південноукраїнської АЕС. У складі мінометних розрахунків окупанти здійснювали обстріли регіону, у тому числі місць компактного проживання мирних мешканців”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, СБУ виявила поблизу Миколаєва ворожий схрон з протитанковим озброєнням. Тайник облаштували учасники російської ДРГ, які планували вчинення диверсій на території обласного центру.

Під час огляду схованки правоохоронці вилучили протитанковий ракетний комплекс “Корнет” та гранатомети російського виробництва.

Читайте також:
СБУ затримала коригувальників ракетних ударів по заводах “Укроборонпрому” – це працівники самих заводів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна